Bästa sättet att utöka klasskassan

Att göra en resa med klassen är ett vanligt begrepp i dagens skolor och nästan alla klasser har en klasskassa som man tjänar pengar till. Man kan sälja olika produkter för att tjäna ihop pengar. Till exempel kakor, godis och bröd. Något som sticker ut lite från de vanliga sakerna är grilltillbehör från GoGrilla.

Vad gör GoGrilla?

Gogrilla är ett svenskt företag som grundades 2010. De hjälper idrottslag, föreningar och skolklasser att tjäna pengar till olika aktiviteter. Historien bakom idén började redan 2005 när företagets grundare var på en resa i Portugal. Efter ett par veckors botaniserande togs tre olika såser fram. Såserna fungerar som smakförhöjare till alla typer av mat. Såsen började först endast säljas till vänner men med tiden blev den mer och mer populär. Flera ICA-handlare i Stockholmsområdet började köpa upp såserna och sälja dem i sina butiker. Sakta men säkert föddes idén till att använda produkterna till att hjälpa barn och ungdomar inom idrott och skolan.

Hur funkar det?

Det finns två olika sätt som man kan sälja på. Man kan sälja direkt med produkten i handen.
Då går man in på hemsidan gogrilla.se och beställer ett gäng produkter. Sedan är det bara att börja sälja. Sälj till grannar, vänner, släkt och familj. Ni tar betalt direkt vid säljtillfället.
Om det är så att ni har beställt en mängd varor utan att alla har blivit sålda så gör det inget. Det går bra att skicka tillbaka dem helt kostnadsfritt.

Sälja med en beställningslista

Först måste man skaffa sig beställningslistor av gogrillas produkter. Det kan man enkelt göra på deras hemsida. När ni fått era listor är det bara att börja ta upp beställningar av vänner, familj, släkt och grannar. Sedan ska man räkna ihop de beställningar man fått och skicka in en beställning av produkterna till gogrilla. Sen när produkterna har kommit är det bara att leverera dem och ta betalt.