Bumperball – Kul på kickoff och firmafest

En av de roligaste och nyaste aktiviteterna när det gäller event och evenemang är bumperball. Detta är en aktivitet som snabbt har växt till något mycket stort i hela världen, och nu även brett ut sig över hela Sverige. Idag finns det nog inte en enda arrangör av event, kickoff, firmafester, svensexor och möhippor som inte har detta festliga sport evenemang på menyn av aktiviteter. Idag är det många som är intresserade och vill arrangera bumperball till alla möjliga fester och evenemang. Så populärt har det blivit med bumperball.

Bumperball är en rolig och underhållande typ av fotboll, som kan spelas nästan var som helst där det är ett mjukare underlag. Skillnaden från vanlig fotboll är att du kommer att vara försedd med en stor luftbubbla över kropp och huvud som gör att du även kan tackla dina motståndare hur hårt du vill utan att någon tar skada. Bumperball är väl testat och kontrollerat, så att du kan vara helt säker på att inte bli skadad under denna roliga tillställning. När du bestämmer dig för att arrangera eller vara med på bumperball kommer det garanterat att bli ett skrattkalas som du minns livet ut, och gärna kommer tillbaka till och gör om igen.

Om du vill arrangera bumperball till en firmafest, kickoff eller till någon annan tillställning måste du oftast hyra in ett eventföretag som redan har all utrustning som behövs för att allt ska bli så lyckat som möjligt. De eventföretag som hyr ut och arrangerar bumperball brukar i allmänhet ha ett fastpris där de står för precis allt som hör till detta evenemang. I ett bra bumperball-evenemang ska det ingå bumperbollar till alla som är med, samt mjuka sarger och mål till båda lagen. En fördel är också om eventföretaget står för referat och musik under evenemanget också, då detta tillför mer känsla och liv till spelet.