Leksaker från L.O.L surprise

L.O.L suprise är en leksak som blivit väldigt populär under de senaste åren. Leksaken är en docka som göms bakom flera lager av överraskningar. Den vanligaste varianten är en boll i plast där barnet eller köparen får skala av lager efter lager för att finna klistermärken, skor, kläder, en liten nappflaska och så en docka. Bollen kan sedan användas som ett litet ställ där man placerar sin docka.

Vad är så speciellt med dockan?

Det som är speciellt med den här leksaken är just alla de överraskningar som följer med den. Man får olika dockor, olika plagg och man kan samla på alla de olika varianterna som också ingår i olika serier. Det är inte alla leksaker som har alla de här överraskningarna. Särskilt eftersom att man inte vet vilken docka man väl får i sin boll.

Finns det olika varianter?

L.O.L Surprise finns i flera olika varianter. Det finns en boll som man öppnar för att få fram alla överraskningar. Några varianter innehåller också ett djur som tillhör dockan. En variant levereras med en stor boll där själva dockan finns. Till den finns flera badbomber som kan lösas upp i ett fotbad, vanligt badkar eller i en skål med vatten. I badbomberna finns sedan alla tillbehör till dockan. Några av dockorna kan också byta färg på sina kläder eller på sitt hår när de doppas i kallt eller varmt vatten.

För vem är leksaken lämplig?

Den här leksaken innehåller en del smådelar och den är därför inte lämplig till allt för små barn. Enligt förpackningarna bör barnet vara minst fem år för att leksaken ska vara lämplig men även då bör en förälder ha lite koll när barnet leker. Förpackningarna går i rosa, lila, oranga och blå toner och dockorna är av kvinnligt kön men självklart kan både pojkar och flickor ha roligt med leksaken.