olika typer av reklamgodis

Reklamgodis

Du har säkerligen gått in hos ett företag någon gång och sett att det står en skål med godis på ett bord eller vid receptionen. Detta godis brukar ha ett specialdesignat papper med företagets logo på. Faktum är att det är ett riktigt bra sätt att marknadsföra sig själv på. Vem blir inte glad av lite godis? Det är också stor chans att de som besöker ditt företag tar med sig en eller två karameller hem och blir påmind om er när hen är hemma igen.

När kan jag använda mig av reklamgodis?

Jag personligen tycker att reklamgodis gör sig bäst antingen vid receptionen eller på ett bord i väntrummet. Det är två ställen som alla kunder passerar när de besöker ett företag. Ställ gärna ut en skylt som säger ”varsågod och ta” eller liknande så kunderna förstår att det är fritt fram. Jag kan också rekommendera att ställa ut godis om ni håller i en mässa. Då kan ni placera det strategiskt antingen vid er monter eller på olika bord. Det beror så klart också på lokalen och vad det är för typ av mässa. Utgå från att så många som möjligt ska se karamellerna. Det är också ett sätt att fånga barnens uppmärksamhet om de följer med sina föräldrar.

Det finns många olika typer av godis

Idag finns det flera olika grossister och företag som specialiserar sig på reklamgodis och du kan välja mellan en uppsjö av olika karameller. Ha gärna lite blandade godisbitar så det finns något för alla. Du kan även beställa naturgodis om du vill ha ett lite mer hälsosamt tema. Är det jul eller påsk kan du satsa på godis som är avsett för just dessa högtider. Med det stora urval som finns kan du välja godis som passar för ert företag och era kunder.