Språkresor runt hela världen

En språkresa är en möjlighet att uppleva världen samtidigt som du lär dig något. Du blir inblandad i ett språk på ett naturligt sätt samtidigt som du upptäcker dess kultur. Resan är för alla åldrar och passar både kunskapssökaren samt äventyrssökaren.

Språkresor

Många olika språk

En språkresa är för den som vill ta del av en ny kultur samtidigt som de lär sig ett nytt språk. Det finns språkresor över hela världen vilket låter dig studera just de språk som du är intresserad av. Är du intresserad av de östasiatiska språken? Då kan en språkresa till Sydkorea, Kina eller japan öka dina kunskaper inom allt från japanska och koreanska till mandarin. Eller varför inte utforska de europeiska språken som ryska, spanska, franska, tyska och många fler. Ett mycket vanligt och efterfrågat språk inom språkresor är engelskan. Den ses av många som det internationella språket och hittas över hela världen, som exempelvis i USA eller i Storbritannien.

Populära resmål

Ett land som många åker till är USA. Här får du upptäcka landets mångkultur och varierande miljöer. Samtidigt som du lär dig ett av världens mest talade språk, engelskan. De många olika staterna ger ett varierat urval som passar just dina behov. Kanske vill du bo nära havet och ha tillgång till stränder. Då passar Miami beach bra för dig då du ständigt känner lukten av havet och har nära till stranden. För naturälskaren finns Seattle som är omringat av oberörda skogar. New York passar stadsälskaren som tycker om liv och rörelse samt pratglada invånare.

Ett annat populärt resmål inom språkresor är den spanska huvudstaden, Madrid. Här finns det gott om soliga, varma dagar och affärer. Madrid är en av Europas mest folktäta städer vilket gör den perfekt för studerande av spanska. Den myllrande affärsgatan Plaza de España låter dig träna din spanska dagligen. Staden ligger även mycket centralt i Spanien och gör det lättare för eventuella resmål inom landet.